Valg 2011

Jan Ole Madsen | Uncategorized
14 sep 2011

Nu skal vi til stemmeurnene igen torsdag d. 15/9. Jeg synes valgkampen har været fin at følge, men også glad for at den nu er ved at være overstået.

Mit valg ER truffet – det bliver en stemme på Liberal Alliance (på trods af de skæve personligheder de bla. opstiller). Begrundelsen for ikke at stemme på “Rød blok” finder jeg i, at det er lidt svært at tage de så berømte 12 min. seriøst, sammenholdt med alle Helles uheldige sager – såsom skattesag, skolesag, leasingsag, fradrag o.l.

Jeg er mest tryg ved en stemme på “Blå blok” – og årsagen til at det så bliver Liberal Alliance er, at jeg håber at dette vil kunne betyde flere forlig mellem Venstre, Konservative og Liberal – og på denne måde færre forlig og mindre indflydelse til Pia og Dansk Folkeparti – Jeg mener simpelthen at deres udlændigepolitik er FOR stram.

Så kender I min holdning – og godt valg til jer.

Kommenter

Blog, Galleri og CV

© 2019 Jan Ole Madsen| Designet af Martin Madsen | Log ind | Jump To Top