Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/1/9/janolemadsen.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210  Jan Ole Madsen » Blog Archive » “After valg” 2011

“After valg” 2011

Jan Ole Madsen | Uncategorized
16 sep 2011

Så blev valget overstået. Desværre ikke med det helt ønskede resultat – men den nye regering får det ultra svært. Først bliver tilbagetrækningsreformen vedtaget UDEN om regeringen og dens ønsker (dårlig start). Svært at se Enhedslisten som et parlementarisk grundlag og svært at se både Villy og Ole Sohn som  minister. Liberal Alliance er den store sejrherre i år – får et år siden på 0% og nu på over 5% – flot. Tror de går en fin fremtid i møde med henblik på kommunevalget i 2013 – hvis der ikker kommer et Landsvalg før. Derfor er jeg fra i aften nyt medlem af dette parti – selvom de i dag ikke fremstår som vindere i den STORE sammenhæng.

Kommenter

Blog, Galleri og CV

© 2021 Jan Ole Madsen| Designet af Martin Madsen | Log ind | Jump To Top