Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/1/9/janolemadsen.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210  Jan Ole Madsen » Blog Archive » Tilbage fra en dejlig ferie……. (se billeder i galleri)

Tilbage fra en dejlig ferie……. (se billeder i galleri)

Jan Ole Madsen | Uncategorized
6 okt 2011

i et dejligt område i Alicante. Meget er sket mens vi var væk…. Sommeren kom til Danmark……. Ny regering fandt sine taburetter……. Apple kom med sin “nye” Iphone 4S og synonymet med Apple Steve Jobs døde.

Sommeren forsvandt hurtigt igen…. Den nye regering bringer nok ikke SÅ meget nyt med sig…… Iphone 4S heller ikke men Steve Jobs er/bliver en legende…. Som næsten alene har forandret verden med sine teknologiske påfund og ikke mindst evnerne til at føre dem ud i livet. Hans ideer vil vil nyde i mange mange år fremover og mange af dem ligger til grund for den fremtidige udvikling …. også selvom andre tager æren for det.

Kommenter

Blog, Galleri og CV

© 2021 Jan Ole Madsen| Designet af Martin Madsen | Log ind | Jump To Top