Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/1/9/janolemadsen.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210  Jan Ole Madsen » Blog Archive » Ny Ipad 3 på vej

Ny Ipad 3 på vej

Jan Ole Madsen | Uncategorized
27 dec 2011

iPad 3 på Jobs fødselsdag sidst i februar?

Ifølge de seneste rygter, arbejder Apple på at lancere en ny iPad på Steve Jobs’ fødselsdag den 24. februar.

Der spekuleres nu i, at Apple vil lancere en ny iPad (3) på Steve Jobs’ fødselsdag – den 24. februar. Jobs døde jo som bekendt tidligere på året, og introduktionen af iPad 3, som Jobs utvivlsom har en står del af æren for, skulle være en hæder fra Apples side.

Ifølge FocusTaiwan holder Apple leverandørerne så meget i ørene, at en lancering den 24. februar er teoretisk mulig. Således har de ansatte på Foxconn-fabrikken, der producerer iPads, fået indraget deres sædvanlige ferie omkring det kinesiske nytår, der i år starter den 23. januar. Det kunne være et hint om, at der er en deadline, der skal nås, omend det nok er mere sandsynligt, at iPaden først lanceres engang sidst i marts.

Kommenter

Blog, Galleri og CV

© 2021 Jan Ole Madsen| Designet af Martin Madsen | Log ind | Jump To Top