Ny iphone 5 på vej

Jan Ole Madsen | Uncategorized
26 jan 2012

iPhone 5 til sommer?

Mock-up af iPhones med forskellig skærmstørrelse.

iPhone 5 får stor skærm og kommer allerede til sommer, hvis man skal tro de seneste rygter, der også fortæller om, at adskillige prototyper flyder rundt i systemet.

iPhone 5 kommer allerede til sommer. Det hævder en ansat hos Apples partner Foxconn, der samler iPhones og iPads i Kina, skriver 9to5mac. Ifølge kilden kaldes enheden “iPhone 5″, og den er allerede ved at blive gjort klar til produktion.

Kommer til sommer

At enheden allerede nu går i produktion, kan kun betyde, at Apple har planer om at lancere den noget tidligere på året end sidste gang, hvor iPhone 4S først kom i oktober. Produktionen af iPhone 4S gik nemlig først i gang sent på foråret. Det rejser selvfølgelig også spørgmålet om, hvorfor Apple med iPhone 4S ikke fugte den sædvanlige sommerudgivelse.

Større skærm

Kilden siger, at der “flyder” adskillige prototyper rundt, og at de varierer en smule fra hinanden, hvorfor det er umuligt at afgøre hvilken et design der kommer i den endelige udgave. Nogle ting har de dog til fælles. Først og fremmest en skærm på 4+ tommer. Alle de nuværende iPhones har en skærm på 3,5″.

Ikke dråbeformet

Ingen af prototyperne er dråbeformede, som der ellers har været rygter om, de er alle lige tykke over det hele, og desuden er de længere og bredere end de nuværende iPhones. Ingen af prototyperne har iPhone 4S’ formfaktor.

Det hele skal selvfølgelig tages med en gran salt, omend kilden sidste sommer afslørede, at der ikke ville kommen en iPhone 5, og at Apple vil beholde designet fra iPhone 4S. Det viste sig at være korrekt.

Kommenter

Blog, Galleri og CV

© 2021 Jan Ole Madsen| Designet af Martin Madsen | Log ind | Jump To Top